Ζητήματα κληρονομικού δικαίου

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες στην ζωή. Αν, μάλιστα, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες διεξάγεται και μια νομική διαμάχη σχετικά με το κληρονομικό δίκαιο (αμφισβήτηση εγκυρότητας διαθήκης ή όρου αυτής, διεκδίκηση νόμιμης μοίρας, διαφωνία για την διοίκηση και την διανομή κληρονομιαίας περιουσίας κ.ο.κ.) δημιουργούνται πιέσεις, που οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν. Σε μία τέτοια κατάσταση είναι σημαντικό να έχει κανείς στο πλευρό του έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι θα διαθέτουν όχι μόνο γνώση, αλλά και κατανόηση.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει χειριστεί με απόλυτη επιτυχία πολυάριθμες υποθέσεις κληρονομικού δικαίου, οι οποίες, εμφανίζουν μεγάλη πολυπλοκότητα και απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Διαθέτουμε, λοιπόν, εμπειρία και γνώση προκειμένου να συμβάλουμε στην ταχεία και αποτελεσματική διεκπεραίωση και της δική σας υποθέσεως. Ειδικά για ζητήματα σχετικά με την γνησιότητα ή την ενδεχόμενη πλαστότητα και ακυρότητα των ιδιόγραφων διαθηκών συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών με εξαιρετικούς γραφολόγους, οι οποίοι με εχεμύθεια και σεβασμό, προασπίζουν τα συμφέροντα των εντολέων μας.

 

Untitled-1

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνό: 210 8841404 και όλο το εικοσιτετράωρο στο κινητό τηλέφωνο: 6906393266 και στο e-mail: pikramenoslaw@gmail.com